Transporti

Transporti Ndërurban

Krujë-Tiranë  në oraret 06:30, 07:00, 08:00 dhe 13:00, 15:00 16:00 nga qendra e Krujës

Tiranë -Krujë në oraret 10:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 18:00 nga Terminali i Veriut

Fushë Krujë- Tiranë çdo 30 min nga ora 06:00-19:00 nga Qendra e Fushë Krujës

Tiranë-Fushe Krujë çdo 30 min nga ora 06:00-20:00 nga Terminali i Veriut

Fushë Krujë- Durrës çdo një orë nga 06:00-19:00 nga Parkingu i Qytetit, Rruga e Tiranës.

Durrës-Fushë Krujë çdo një orë nga 08:00 në 16:00 nga Stacioni i Qytetit Durrës.

Fushë Krujë-Laç çdo një orë nga 06:00-17:00 nga baypass i superstradës Fushë Krujë-Lezhë.

Laç-Fushë Krujë  çdo një orë nga 07:00-17:00 nga Stacioni i Laçit

 

Transporti Urban

Krujë-Fushë Krujë             Lëvizja kryhet nga ora 06 :00 – 19:00 me autobus dhe mjete minibus

Fushë Krujë-Thumanë     Lëvizja kryhet nga ora 06 :00 – 19:00 mjete minibus.

Fushë Krujë-Bubq              Lëvizja kryhet nga ora 06 :00 – 19:00 mjete minibus.

Fushë Krujë-Nikel             Lëvizja kryhet nga ora 06 :00 – 19:00 mjete minibus.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *