Puno me ne

Kruja.info shpall pozicione të lira për praktika të paguara dhe të papaguara. Të gjithë të rinjt që studiojnë për gazetari apo që e shohin veten e tyre në këtë profesion të dërgojnë CV në adresën e e-mail-it [email protected] Faleminderit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

                                                                                                                                    Created by ZoguTech    

Created by ZoguTech